Kennisbijeenkomst ?Strafcorner en spelhervattingen’

Kennisbijeenkomst ?Strafcorner en spelhervattingen’

De KNHB organiseert in mei vijf regionale kennisbijeenkomsten voor trainers en coaches met als thema ?strafcorner en spelhervattingen?. In navolging op twee eerdere bijeenkomsten in Vleuten en Groningen, worden ditmaal Uithoorn, Arnhem, Berkel en Rodenrijs, Breda en Helmond bezocht.
 
De avond zal onder leiding staan van Ton Wisse, technisch manager bij Alkmaar en Jorge Nolte, trainer/coach van de vrouwen van Bloemendaal en technisch directeur bij Qui Vive.
 
Ben je trainer of coach van een (prestatie-)team en geïnteresseerd in deelname, kijk dan voor meer informatie op: http://www.knhb.nl/knhb+academie/deskundigheids-+bevordering/congressen/regionaal/DU18827_Regionale+Kennis+Bijeenkomst.aspx
 
Foto: tilburghockey.nl