‘Zorgen kwaliteit en bestuurskracht gemeente’

‘Zorgen kwaliteit en bestuurskracht gemeente’

UITHOORN –
Oppositiepartijen CDA, Gemeentebelangen en Groen Uithoorn maken zich zorgen over de kwaliteit en de bestuurskracht van de gemeente Uithoorn. Dit schrijven zij in een brief aan de provincie. De aantijgingen zijn niet mals: het college komt afspraken niet na, er worden verkeerde brieven verstuurd en de inbreng van burgers krijgt geen ruimte.

UITHOORN –
Oppositiepartijen CDA, Gemeentebelangen en Groen Uithoorn maken zich zorgen over de kwaliteit en de bestuurskracht van de gemeente Uithoorn. Dit schrijven zij in een brief aan de provincie. De aantijgingen zijn niet mals: het college komt afspraken niet na, er worden verkeerde brieven verstuurd en de inbreng van burgers krijgt geen ruimte.