Drugsvangst en wapen gevonden bij transportbedrijf in Uithoorn

Drugsvangst en wapen gevonden bij transportbedrijf in Uithoorn

Uithoorn – Na uitvoerig rechercheonderzoek werd een internationaal drugstransport onderschept en werden vijf verdachten aangehouden. In totaal werd ruim 200 kilo aan softdrugs, een kilo harddrugs, een vuurwapen en een hoeveelheid geld inbeslaggenomen.De zaak kwam aan het rollen toen in 2012 een Nederlandse vrachtwagenchauffeur werd aangehouden door de Franse politie. In zijn vrachtwagen werd veertien kilo harddrugs aangetroffen. De vrachtwagen was van een transportonderneming in Uithoorn. Door de Amsterdamse politie werd begin 2013 een onderzoek gestart en een andere Nederlandse chauffeur uit Nederland werd in Frankrijk aangehouden omdat hij 3 kilo cocaïne in zijn wagen had. Ook deze chauffeur was …